Over ons

Over ons

Over ons met bijna 30 jaar ervaring in het bouwen voor zowel particulier als projectmatig, van alle soorten type haarden, gas en hout gestookt. Van en voor de meest gerenommeerde fabrikanten in haarden en kachels. Gespecialiseerd in het plaatsen van natuursteen schouwen van modern tot antiek. Heeft u zelf een ontwerp/foto van de schouw? Geen probleem, wij kunnen elk gewenst model altijd reproduceren in de standaard steensoorten. En op verzoek ook meestal in de meest exclusieve steensoorten. Wij kunnen ook het totaal concept van a- tot -z voor u verzorgen. En ook voor opstellingen waarbij de haard geïntegreerd wordt in bijv. een design kastenmeubel. Wij streven ernaar, alle wensen van de klant te mogen realiseren met een 100% tevredenheidsgarantie.

Installatie van A tot Z Over ons

Naast Installatie van A tot Z van ons gevarieerde assortiment ontwerpen wij ook haarden op maat, volledig afgestemd op uw wensen en woning! Zo is er voor ieder budget een passende haard! Voor elke sfeerverwarmingsinstallatie geldt: wij brengen graag een bezoek aan uw woning om te inventariseren welke haard of kachel geschikt is en welk design past bij uw inrichting. Brengt u een bezoek aan onze showroom? Neem dan tekeningen van uw woning mee! Technisch vakmanschap en zorgvuldig advies maken dat u onbezorgd kunt genieten van uw haard of kachel!

Maatwerk kachels en haarden. Over ons

NUOVO is gespecialiseerd in maatwerk kachels en haarden. Wij hebben ruim twintig jaar ervaring met het fabriceren van sfeerverwarming. Ons bedrijf streeft altijd de hoogste kwaliteit na, daarom begint onze werkwijze altijd met een bezoek op locatie en een passend advies. Wij denken graag mee om uw droomhaard te verwezenlijken.

Onze andere specialisatie is het leveren van stalen haarden, kachels, en haardmeubels. De stalen haard vormt een stoer en decoratief element in uw woning. We kunnen de sfeerverwarming op verschillende manieren voor u uitvoeren van een industrieel uiterlijk tot zeer exclusief. Het is tevens mogelijk om een haard of kachel voor buitenshuis te realiseren. Vraag ons naar de mogelijkhede

Wij zijn een bedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met het bouwen van antieke schouwen, installeren van rookkanalen, gashaarden, openhaarden etc. etc. Uw project is bij NUOVO in zeer vertrouwde en ervaren handen! Een gas of hout openhaard bouwen is een vak apart.

Wij bouwen onze openhaarden, kachels en rookkanalen door heel nederland. Wij werken voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Over ons

Werkwijze

Wij denken graag mee om uw droomhaard te verwezenlijken. Doordat wij zowel adviseur als installateur zijn, kunt u rekenen op vakkennis en werkervaring tijdens elk deel van het proces. Daarnaast komen we bij u thuis kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw huis.

U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van kant- en klare haarden maar ook wanneer u meer geïnteresseerd bent in maatwerkhaarden. We laten u graag de mogelijkheden zien via 3d-scans. Hierdoor krijgt u een letterlijk beeld van de haard in uw woonomgeving.

Wij blijven voor u klaar staan, ook na de plaatsing van de haard. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het jaarlijkse onderhoudsprogramma voor een optimaal gebruik ook lang na de plaatsing.

Onderhoudscontract

Periodiek onderhoud van uw haard, kachel en rookgasinstallatie zorgt voor de juiste werking van uw sfeerverwarmingstoestel. Voor een gashaard is het jaarlijkse onderhoud ontzettend belangrijk! In verband met lange wachttijden in het hoogseizoen, kunt u een onderhouds- of servicebeurt het beste in de zomermaanden aanvragen.

 
over ons over ons