Partners

Linkpartner Partners

Linkpartner worden van NUOVO Partners

Heeft u een website die relevant is aan Interieur,Bouw,haarden, kachels of schouwen? Word dan linkpartner van NUOVO! partners

NUOVO in het kort partners

Uw Openhaardenspecialist voor meer dan vuur alleen

Uw haard is meer dan alleen vuur. Het is een samenspel van elementen. Wij hebben een groot assortiment gashaardenhouthaarden, maar ook elektrische haardenpelletkachels  Ontdek onze honderden schouwen en haarden!

Wilt u een op maat gemaakt kast die het plaatje compleet maakt? Of misschien een schouw of natuursteen plateau? Bij kachelspecialist NUOVO denken wij aan het totaalplaatje. Laat u verleiden door onze schouwen en haarden en raak betoverd door de vlammen. Als kachelspecialist maken wij werk van uw vuur. Partners

www.nuovohaarden.nl : importeert complete collecties van exclusieve en duurzame producten voor de verwarming- en sfeerverwarming branche. Ons assortiment bestaat uit eigentijdse houtkachels, inbouw- en liftdeurhaarden, cv- en het grootste assortiment van nl in natuurstenen schouwen en plateau’s.

Ook linkpartner worden van NUOVO? Partners

Bij interesse om linkpartner te worden van NUOVO, kunt u contact opnemen via onderstaande link. NUOVO gaat alleen akkoord met een linkpartneraanvraag, indien er ook een link aanwezig is naar NUOVO op uw website. NUOVO ziet graag de volgende vermelding op uw website:

Linktitel: Uw Openhaardenspecialist voor meer dan vuur alleen

URL: https://www.nuovohaarden.nl/

Word linkpartner van NUOVO

Linkpartners van NUOVO Partners

Hieronder staan de websites die linkpartner zijn van NUOVO, verdeeld over relevante categorieën bij NUOVO.

https://scharfftechniek.nl/appendages/

Eetkamerstoelen

https://www.rofrahome.nl/eetkamerstoelen/eetkamerstoelen/

Openhaarden leveranciers in uw eigen regio

www.openhaard-info.nl

REAL-TIME STOOKALERT

Geeft u real-time aan of het een goed moment is om te stoken of niet.

nuovo haarden en kachels

Code groenNUOVO haarden en kachels

nuovo haarden en kachels

De verwachte weersomstandigheden geven prima omstandigheden om uw haard of kachel te stoken. Er staat in dat geval een windje en het is niet mistig.

Code oranjeNUOVO haarden en kachels

nuovo haarden en kachels

De verwachte weersomstandigheden zijn zodanig dat wij graag uw aandacht vragen. Al jaren geldt als advies niet te stoken bij mist of windstil weer. Hoewel windstil weer voor een moderne kachel minder of zelfs geen problemen oplevert, is het wel degelijk een punt van aandacht. Vooral in een wat oudere, niet gerenoveerde stooksituatie.

Bij mist of windstil weer is het namelijk moeilijker voldoende trek in uw schoorsteen te genereren. Dat is vooral bij een oudere kachel of schoorsteen (zeer) nadelig voor de verbranding. De rook en rooklucht blijven dan ook nog eens in en om uw huis hangen en dat beïnvloedt uw gezondheid en die van uw woonomgeving. Ook is het vanwege mogelijke overlast slecht voor de relatie met uw buren en niet in de laatste plaats slecht voor het milieu.
Als er sprake is van genoemde beperkende omstandigheden in uw woonomgeving dan adviseert Nuovo u de houtkachel niet te stoken en te kiezen voor alternatieve verwarmingsbronnen.

Wat is mist en wanneer spreken we van mist?

Het KNMI zegt daarover het volgende:
Mist is beperking van het zicht door kleine in de lucht zwevende waterdruppeltjes. Er is pas sprake van mist als het zicht aan het aardoppervlak minder dan 1000 meter bedraagt. Bij dichte mist is het zicht minder dan 200 meter, bij zeer dichte mist minder dan 50 meter.
Bron: www.knmi.nl

Wanneer spreken we van windstil weer?

Het KNMI zegt daarover het volgende:
Windkracht 0 op de schaal van Beaufort met een gemiddelde windsnelheid over tien minuten van 0 tot 1 km/uur of 0 tot 0,2 meter per seconde en een variabele windrichting. Rook stijgt recht of vrijwel recht omhoog. Planten zijn in rust, vogels volop in de weer en de herfstdraden zweven in de lucht. Het oppervlak van de zee is bij windstil weer spiegelglad. In De Bilt is de wind gemiddeld over 1971-2000 gedurende jaarlijks 5,2% van de tijd stil en variabel, in De Kooy bij Den Helder gedurende slechts 1,3% van de tijd.
Bron: www.knmi.nl

Klik voor meer productinfo

Partners